Paasochtend in Velserbroek

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

In alle vroegte – als het nog donker is – wandelen we op weg van het donker naar het licht, dood naar leven, treuren en vieren in de opkomende zon. Met oude rituelen, teksten en gebruiken uit de vroege kerk geven we op deze ochtend vorm aan het Paasverhaal.

Christenen vieren met Pasen de start van nieuw leven. De dood laten we achter ons, het leven vieren we. Op deze eerste dag van een nieuw jaar, een nieuwe lente, wandelen we vanaf BuitenGewoon (Galle Promenade 70 in Velserbroek) naar de Westbroekplas om daar de opkomst van de zon mee te maken en dat te vieren met bubbels, taart, brood, wijn, muziek en alles.

We vertrekken om 06.00 uur en wandelen samen naar de Westbroekplas. Rond 9.00 uur zijn we weer terug.

——————-
Je bent van harte welkom om met ons mee te doen. Aanmelden is niet nodig. Het zou fijn zijn als je voor het ontbijt aan de waterkant iets lekkers mee neemt voor jezelf en om te delen met een anderen. Wij zorgen voor drinken.

We willen Pasen goed beginnen. Niet alleen voor ons zelf maar ook voor inwoners van Velserbroek. Na afloop van onze wandeling maken we voor 15 gezinnen uit Velserbroek een Paasontbijt klaar en bezorgen dit aan huis. We vinden het leuk als je ons helpt bij het klaar maken.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI