Paas Belevingstheater

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op 1 en 2 april staat de binnenstad van Harderwijk in het teken van het Paas Wandeltheater.  Net als het Wandeltheater Dolorosa (enkele jaren geleden in Haarlem) ontdekken de bezoekers al wandelend in voorstellingen met dans, muziek en toneel meer over het leven van Jezus, van geboorte tot kruisiging en tot in de hemel. Er zijn zeven buitenlocaties en vier binnenlocaties.

In het Hortuspark in de binnenstad van Harderwijk is het dorpje Beth Tikvah gebouwd. Hier gaan de bezoekers terug naar het begin van onze jaartelling, hier zijn Romeinen, priesters, een synagoge, een herberg en vele oude ambachten uit die tijd. Het dorpje is de start van de route die door het hart van Harderwijk loopt waarin op tien plaatsen scènes te zien zijn uit het leven van Jezus.
Denk hierbij aan de geboortescène op de Oude Vischmarkt en de boulevard waar Petrus over het water loopt. Overigens zijn veel scènes opnieuw geschreven.

Een ticket geeft bezoekers de gelegenheid de gelegenheid op hun eigen tempo en in eigen volgorde de voorstellingen te bezoeken, deze hebben een lengte van twintig minuten tot een half uur en worden meerdere keren uitgevoerd. Het theater is ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Klik hier voor meer informatie en voor tickets.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI