OpenSkies Worship Festival

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Een open hemel, een helder uitzicht op God door aanbiddingsmuziek en ons land zo weer bewust te maken van de liefde van Jezus. Dat is de missie van dit nieuwe worship festival. Open Skies is een driedaags aanbiddingsfestival met een sterke focus op profetische, geestvervulde aanbidding, zonder beperkingen.

OpenSkies hebben ervaren dat door aanbiddingsmuziek grenzen wegvallen. Grenzen die vaak opgeworpen zijn uit teleurstelling in een kerk, bekenden of een beeld dat wij van God hebben. Door dit festival kan Gods goedheid zichtbaarder gemaakt worden in ons land.

De line-up bestaat o.a. Housefires, Jason Upton en Chris McClarney.
Housefires is een aanbiddingsband die bekend is om haar bezielde muziek, waarin spontaniteit en diepe emotie elkaar vinden in aanbidding. De stijl wordt al vergeleken met Bethel Music en Jesus Culture. Een bekend nummer is Come to the river. De groep hoopt dat hun liederen een vlam doen ontbranden in mensen, een vlam die helder mag schijnen in de huizen.
Jason Upton is een aanbiddingsleider met een voorgangershart. Aanbidding, spontane zang of gebeden, instrumentale muziek, gedichten, korte overdenkingen .. het heeft allemaal een plek in zijn muziek. Jason Upton heeft vorig jaar nog in Shelter Haarlem opgetreden.
Chris McClarney is lid van het Jesus Culture aanbiddingsteam, waar Kim Walker ook deel van uit maakt. Hij heeft een voltijdsbediening in evangelisatieprojecten. Zijn lied Your love never fails is één van de populairste kerkliederen in Amerika.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI