Feestelijke Open Dag – Stichting Ontmoeting en Woord en Daad-kringloopwinkel

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op woensdag 18 mei is er een feestelijke Open Dag in de locatie Frieslandlaan 1 in Haarlem. Hier werken Stichting Ontmoeting, de Woord en Daad kringloopwinkel, Het Open Huis en de wijkraad Molenwijk samen.
Op 8 juni 2021 opende het pand zijn deuren, maar door de coronamaatregelen kon dit nog niet eerder gevierd worden. Dit jaar is hier gelukkig wel de gelegenheid voor.

Op deze locatie kunnen wijkbewoners binnen lopen voor een lekkere kop koffie, voor het ontmoeten van elkaar en voor een leuke aankoop in de kringloopwinkel. In het bijzonder is er ruimte voor leer-werktrajecten van stichting Ontmoeting voor deelnemers die zich in kwetsbare situaties bevinden. Zij kunnen werkervaring opdoen binnen verschillende afdelingen.

In de koffiebar Het Open koffie Huis van Stichting Ontmoeting ben je van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. De koffiebar wordt gerund door een kleurrijke mix van vrijwilligers en er zijn werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
De Woord en Daad kringloopwinkel is een samenwerkingsverband met maatschappelijk centrum Het Open Huis in Boerhaavewijk. De winkel biedt werkervaringsplekken en de verkoopopbrengsten gaan naar goede doelen.
Wijkraad Molenwijk behartigt de belangen van de bewoners van Molenwijk.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI