New Wine Zomerconferentie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De New Wine Zomerconferentie 2020 (NWZC20) gaat online via de speciale thema-site Heel het leven! Het is een speciaal ontwikkeld online programma met videolezingen (o.a. door Dave Bookless, directeur theologie bij A Rocha), wokshopvideo’s en gespreksmaterialen. Alleen het tienerprogramma NEXT is online live te volgen.

‘Heel het leven!’ kreeg van de organisatie  als extra ondertitel de richtinggevende kernwoorden schepping, roeping en levensstijl mee. ‘Dit thema is een vervolg op Kingdom People, waar het vorig jaar over ging. Keken we daar vooral naar onszelf en wie we zijn in Gods Koninkrijk, nu kijken we veel meer naar buiten. Wereldwijd. En wat onze rol dan is.’

Kolossenzen 1: 15-20 vormt de basis voor het materiaal dat te bekijken en te lezen is. Met deze kerntekst wil de organisatie duidelijk maken dat in Christus alles is geschapen: de hele schepping bestaat in Hem. Hij kwam om de hele schepping met God te verzoenen, met alles wat leeft op aarde en in de hemel. En Jezus stierf niet alleen voor jou en mij, maar voor de schepping, voor alles wat kruipt, vliegt en zwemt. Hij stierf voor de redding en heelmaking van Gods schepping.

Kijk op de speciale thema-website voor video’s, gespreksmaterialen en relevante links.

Linda Verholt (Micha Nederland) heeft bij de thema tekst uit Kolossenzen een illustratie gemaakt: beeld van God, de onzichtbare is Hij, eerstgeborene van heel de schepping.

New Wine is een beweging van kerken waarin we elkaar bemoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI