New Wine Zomerconferentie 2024

Ik ben gekomen om het leven te geven in al zijn volheid.
Johannes 10:10b

Het thema voor de New Wine Zomerconferentie 2024 is Leef! Deze conferentie wordt van 20 tot en met 26 juli op Landgoed Velder in Liempde gehouden. New Wine verwacht zo’n zesduizend bezoekers, waaronder veel gezinnen met kinderen.

Het programma van de New Wine Zomerconferentie zal dit keer vooral zijn gericht op persoonlijke groei. Waarom het thema Leef? “In Johannes 10:10b staat: ‘Ik ben gekomen om het leven te geven in al Zijn volheid.’ Bij leven in alle volheid denken we snel aan mooie spullen, volle borden, eindeloze (zon)vakanties. Maar Jezus doelt op iets anders. Het gaat om een leven voorbij macht en sterkte, voorbij geld en spullen, voorbij drukte en stress. In het volle leven waarover Jezus spreekt, gaat het over luisteren naar Zijn stem en leren van Zijn stijl. Het gaat om een geheeld leven (in ziel, lichaam en geest), in antwoord op de liefde van de Vader en afhankelijk van de kracht van de Geest.”

De hoofdspreker is de Amerikaan A.J. Swoboda. Hij geeft les in Bijbelse theologie en wereldchristendom aan een universiteit. Daarnaast leidt hij een masterprogramma rond de Heilige Geest en is hij auteur. Een van zijn spreekbeurten zal gaan over de vraag ‘hoe je met Jezus kunt blijven wandelen terwijl je grote vragen hebt over je geloof’.

De conferentie wordt gehouden op een landgoed zonder elektriciteit.  Maar is is wel een gezellig dorpsplein met foodtrucks, een boekentent en een podium met muziek en vermaak.
Tijdens de conferentie wordt er ook gebedsministry en prophetic ministry aangeboden.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI