NEW WINE Zomerconferentie 2017

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

New Wine is een beweging van kerken waarin die elkaar aanmoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

Zo organiseren zij ook de New Wine Zomerconferentie. Die vindt dit jaar van 22 t/m 28 juli plaats. Het is een week vol aanbidding, onderwijs en gebed. Dagelijks zijn er samenkomsten, seminars en gebedsmomenten. En er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Het thema voor 2017 is God in ons midden. Elke plaatselijke kerk of gemeente mag dat ontdekken. Hij is de levende Heer, die in ons midden spreekt, geneest en herstelt! Hij is de levende Heer die ons volop wil betrekken bij zijn genezende en herstellende werk. Daarom mogen wij leren ons te openen voor Gods aanwezigheid. En steeds opnieuw vervuld worden met de heilige Geest, om in zijn kracht te getuigen van Gods Koninkrijk.

Er zijn programma’s voor volwassenen, jongeren en kinderen. Hoofdspreker bij het volwassenenprogramma is Derek Morphew, theoloog en vooraanstaand leider binnen de Vineyard-beweging. Ook is hij schrijver van het boek De grote doorbraak, over het Koninkrijk van God. In de ochtenddiensten ligt de nadruk op Bijbels onderwijs en bediening. In de avonddiensten ligt de nadruk op praktisch onderwijs. Hoe kunnen ‘Gods aanwezigheid ervaren’, ‘zijn stem verstaan’ en ‘getuigen in de kracht van de Geest’ een plek krijgen in ons eigen geloofsleven en in ons gemeenteleven? Hoe kunnen we ons hierin oefenen? Daarover spreken o.a. Wilkin van de Kamp (VrijZijn), Menno Helmus (Vineyard Benelux) en Maher Hajj (Youth for Christ Libanon).

Klik hier voor meer informatie en aanmelding. En hier kan je het complete programma voor volwassenen en jongeren vinden.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI