Logos Hope in Nederland

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Door de uitbraak van het coronavirus is in mei besloten dat de Logos Hope voorlopig niet naar Europa komt, maar in het Caraïbisch gebied blijft.

Logos Hope naar Nederland
Van 26 augustus tot 15 september ligt de Logos Hope, het schip van Operatie Mobilisatie (OM), in de haven van Scheveningen. Een mooie kans op eens kennis te maken met deze bijzondere internationale community. Aan boord zijn er die drie weken conferenties, concerten en evenementen, kan je meewerken aan boord, een rondleiding op de boot volgen of workshops en masterclasses bezoeken. Laat je op de Logos Hope inspireren en toerusten om in jouw leven de liefde van Jezus te laten zien: Live out Love!
De vorige keer dat de Logos Hope Nederland aandeed was in 2009, eveneens in Scheveningen.

Over de Logos Hope en zijn voorlopers
De Logos Hope vaart sinds 2006 over de wereldzeeën. Op het autodek, de Logos Hope Experience, kunnen 1.000 bezoekers tegelijk worden ontvangen, naast nog eens 700 in het Hope theater en de Logos Lounge. In de 200 hutten is plaats voor 400 bemanningsleden.

Sinds 1970, dus al weer 50 jaar, maken de schepen van OM wereldwijd de liefde van Jezus bekend. De bemanning met 65 verschillende nationaliteiten ontvangt jaarlijks gemiddeld één miljoen bezoekers aan boord. Door het bezoeken van evenementen, cursussen, de boekenmarkt of gewoon door een rondleiding op het schip horen bezoekers over Jezus en leren zij hoe ze als volgeling van Jezus kunnen leven. De bemanningsleden gaan ook in teams van boord om in het binnenland mensen op te zoeken en de liefde van Jezus te laten zien.

De schepen van OM (voorheen de Logos, de Doulos en de Logos II) hebben inmiddels ruim 1.500 havens aangedaan in meer dan 150 landen. De schepen liggen dan twee tot vier weken in elke haven om het goede nieuws van Jezus te brengen aan hen die weinig tot geen kans hebben over Jezus te horen. In totaal hebben de vier schepen ruim 48 miljoen bezoekers mogen verwelkomen.

Operatie Mobilisatie (OM) is een internationale missionaire organisatie
OM bestaat, omdat er drie miljard mensen zijn die weinig tot geen kans hebben ooit het goede nieuws van Jezus te horen. OM gelooft dat iedereen de boodschap van Jezus’ liefde kán horen, als er voor iedereen op de wereld een community van volgelingen van Jezus in de buurt is: om te horen over Jezus, en om te zien en leren hoe je als volgeling van Hem kunt leven en hoe je anderen over Hem vertelt.
In Nederland brengt OM daarom christenen in beweging om hier aan mee te werken. Alles wat we doen dient, direct of indirect, dit doel: het tot stand brengen van deze communities in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI