Lente in de kerk!

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

In verband met de snelle verspreiding van het Coronavirus hebben we vandaag besloten om ‘Lente in de kerk!’ van 21 maart te verplaatsen naar zaterdag 26 september 2020, zelfde tijden, zelfde plaats en met zo veel mogelijk hetzelfde programma.

Ik verlang naar de lente. Zeker op een regenachtige dag, als het buiten koud is en het licht maar niet lijkt door te breken. Diezelfde kou lijkt ook in veel kerken doorgedrongen te zijn. Lege kerkbanken, afnemende interesse en het geloof in de marge van de samenleving. Is er nog hoop op groei en bloei?

Op 21 maart begint de lente en kunnen we als christenen samen de lente in de kerk vieren. We kunnen elkaar opvoeden met het vertrouwen dat de lente door kan zetten. Hoopvol, realistisch en in het geloof dat God zelfs bergen kan verzetten.

Lente in de kerk! is bedoeld voor alle gemeenteleden die ernaar verlangen dat de kerk nieuwe bloei vertoont.
Door muziek, inspirerende verhalen, workshops (er zijn twee rondes met beide keren keuze uit negen verschillende workshops), getuigenissen en ontmoeting vieren we die lente: we geloven dat God bloei geeft.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

De organisatie is ervan overtuigd dat God Zelf degene is die Zijn gemeente opbouwt. Wil je meebidden voor deze dag, dat God door deze dag een bemoediging geeft aan iedereen die ernaar verlangt dat de kerk nieuwe bloei vertoont?

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI