Leidersdag

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Zaterdagmiddag 14 oktober is een middag die is bedoeld voor iedereen die een leidersrol vervult binnen de aangesloten kerken. We geloven dat deze dag alle leiders zal inspireren, bemoedigen en vernieuwen.

Samen willen we hoopvol vooruit kijken naar wat we God zien doen in onze kerken. Zo willen tijdens een “verfrissingscampagne” de waarde van ons gezamenlijk optrekken laten zien aan onze gemeenteleden. Dit doen we onder andere door een nieuw magazine uit te brengen.

En zoals we op de  vorige leidersdag besproken hebben, hopen én geloven we dat de samenwerking met onze nieuwe partner The Message NL ons zal helpen om ons verlangen werkelijkheid te zien worden, dat alle mensen in Haarlem de komende jaren de kans krijgen om een ontmoeting met onze Here Jezus te hebben.
Op zaterdag 2 december is de officiële start van The Message NL in Haarlem. Een datum om alvast te reserveren.

Rond 17 uur gaan we met elkaar aan tafel om te genieten van een Indonesische rijsttafel. En om 19.30 uur sluiten wij deze dag met elkaar af en sluiten we ons aan bij de andere bezoekers van het gebedsevent Your Kingdom Come.  Tijdens deze avond bidden we met elkaar voor Gods werk in onze stad; voor wat er speelt in de verschillende kerken en pioniersplekken; voor onze jongeren en de jongeren in de regio; en ook voor de overheid en aankomende verkiezingen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI