Lancering The Message Nederland

Zaterdagmiddag 2 december vindt de officiële start van The Message Nederland plaats. The Message is een missionaire organisatie uit Engeland, met steeds meer uitbreidingen in Europa. Onder andere in Nederland gaat The Message starten, met als basis Haarlem. De organisatie zet zich in om het evangelie te delen, in scholen, gevangenissen en op straat.

Van 27 november t/m 1 december zal de tweede scholentour in Nederland plaatsvinden. Afgelopen jaar in maart ging het rapperduo OTC naar verschillende middelbare scholen in de omgeving Amsterdam, deze week al het rappersduo DJ Galactus Jack en rapper/beatboxer Ben Haydn naar vier middelbare scholen in Haarlem.
Hier geven zij gastlessen aan meerdere klassen over mentale gezondheid & veerkracht. Ook delen zij iets over hoe hun geloof in Jezus voor hen persoonlijk hierbij heeft geholpen; een bijzondere opening op scholen!
Aan het einde van de gastles worden de scholieren uitgenodigd voor een concert op vrijdagavond 1 december, om meer over het evangelie te horen. Alle jongeren uit de jongerengroepen van kerken, zijn ook van harte welkom.
Klik hier voor het concert

Op zaterdag 2 december is de officiële start. Met verschillende presentaties, het delen van getuigenissen over afgelopen week en optredens van DJ Galactus Jack en rapper/beatboxer Ben Haydn wordt The Message NL gelanceerd. Centraal staan de visie en dromen voor Nederland.

Programma:
– 13.00 Business Lunch (besloten event)
– 14.30 Inloop Launch
– 15.00 Launch The Message NL
– 16.30 Borrel

Ieder die geïnteresseerd is in het werk van The Message is uitgenodigd om bij de launch aanwezig te zijn.
Registreer je gratis ticket via: ttps://www.eventbrite.com/e/launch-the-message-nl-tickets-745377533267?aff=oddtdtcreator

Wil je op de hoogte blijven van het werk van The Message? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: Meld je hier aan

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI