Kloosterfestival Nieuw Sion zomer 2023

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ook toe om aan het einde van de zomer nog even extra de tijd te nemen om stil te staan voordat het seizoen weer begint? Kom dan naar het Kloosterfestival Nieuw Sion. Het thema is Licht Leven.

‘Jezus daagt je uit om je niet druk te maken over je kleding, eten of huis. Hij nodigt je uit om oordeelvrij te leven en de liefde op nummer één te zetten. Dat klinkt misschien naïef en wereldvreemd maar wat als we zijn uitnodiging met elkaar gaan oefenen?
Je bent niet de eerste die op zoek is naar een eenvoudiger leven met meer ruimte voor wat er echt toe doet. Al eeuwen gaan kloosterlingen ons daar in voor.’

Het Kloosterfestival staat voor gezelligheid, ontmoeting, live muziek, kunst, stilte, goede koffie, vers eten uit de eigen moestuin, inspirerende workshops en meedoen met het kloosterritme. Verder kan je in gesprek gaan met kloosterlingen uit verschillende kloosters in ons land.

Kom je hoofd legen, je hart vullen, je ballast afwerpen, word lichtvoetiger en leer van de kloosterlingen hoe het is om in eenvoud te leven. Ervaar het eeuwenoude kloosterritme en leef op het ritme van de getijdengebeden (om 8.00, 12.00, 18.00 en 21.30 uur). Tussen 13.30 en 15.30 kies je hoe je Ora et Labora (bid en werk) invult.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding. Het festival richt zich vooral op twintigers en dertigers.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI