Kerstmissie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op 17 december gaan we met verschillende activiteiten het centrum in om de liefde, vreugde en hoop van Jezus Christus uit te delen.

De afgelopen jaren hebben we te maken gehad met de wereldwijde pandemie corona, waardoor op zoveel mogelijk vlakken het sociale contact werd vermeden om daarmee een besmetting te voorkomen. Ook de kerstmissie, die een warme en sociale doelstelling heeft, werd vanwege deze pandemie tijdelijk opgeheven. Na een aantal jaar afwezigheid lijkt het ons gaaf om dit jaar weer met alle kerken, gezamenlijk als één lichaam, de straat op te gaan om de Liefde van God uit te delen.

We zullen in de ochtend een training aanbieden voor de mensen die graag meer willen weten over evangeliseren en na de lunch in teams de straat op gaan. Hier zal elk team een andere activiteit doen, misschien chocolademelk uitdelen, een roos of een bemoediging uitspreken.

Op 13 september 2022 hebben we een startmeeting, waarin we graag bespreken welke droom we hebben voor de kerstmissie en wat we hiervoor nodig hebben. Met de kerstmissie willen we de mensen in de stad Haarlem bereiken, om hen een reden tot hoop te geven. Hoop die wij mogen ontvangen doordat we Jezus Christus kennen. Ons doel is om samen een kerstmissie samen te stellen, om gezamenlijk de Liefde van God uit te delen. Doe je mee?

Planning 

09:00 uur Inloop

09:30 uur Start training (locatie Groenmarktkerk)

10:30 uur Opening met gebed & getuigenissen (locatie Groenmarktkerk)

11:00 uur Start outreach

13:00 uur Einde activiteiten

13:15 uur Afsluiting met gebed & getuigenissen (locatie Groenmarktkerk)

Promotiematerialen: Klik HIER voor materialen

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI