29
september
11:50

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op zaterdagavond 27 mei  is er al weer het zesde jongerenevent van dit jaar! Jongeren uit Haarlem en omstreken ontmoeten elkaar, hebben plezier en zoeken samen vooral God. Het thema is dit keer Goud. Wilfried Giltjes, voorganger van Shelter Haarlem, is de enthousiaste spreker deze avond. Positief en echt zijn naar elkaar, het goud zien in de ander en met Gods ogen naar elkaar kijken! Dat is heel anders dan de negativiteit die we in ons dagelijks leven zien: op tv, op je werk of in je eigen gedachten. Ongetwijfeld heeft dit effect op hoe jij je leven leeft.  Maar het kan dus anders … ontdek het gou in jou en in de ander.

De avond zal verder gevuld zijn met getuigenissen, een nieuwe battle of the sexes en aanbidding. Maar is er ook volop ruimte voor gezelligheid en lol. Het event vindt plaats in het kerkgebouw aan de Eksterlaan 1 in Haarlem.

Na de dienst opent opnieuw het nieuwe jongerencafé ’t Heilig Boontje zijn deuren. Vanaf een uur of tien kunnen alle jongeren met elkaar chillen, napraten over de dienst, een spelletje spelen of meedoen aan een ‘special’ als lasergame, karaoke of pannavoetbal. Ook kunnen ze (tegen contante betaling) genieten van wat lekkers.

Gegevens

Datum:
27 mei 2017
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
YouthLink