JongeGezinnenDag

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Kinderen opvoeden is de belangrijkste – en misschien ook wel de drukste – baan die er bestaat. Bij geen enkele werkgever draag je zoveel verantwoordelijkheid als in je gezin. daar ben je om leiding te geven, te inspireren, corrigeren, te vormen, te leren, te onderwijzen in Gods principes… een mooiere taak bestaat niet!

Wil jij bouwen aan je gezin vanuit je liefde voor God? En heb je kinderen tussen 0 en 8 jaar? Kom dan met zijn allen naar de JongeGezinnenDag op 5 oktober! Het programma bestaat uit muziek, ontmoeting, plenaire programma’s en verschillende workshops voor ouders, voor kinderen en zelfs voor ouders en hun kinderen samen. Voor kinderen tot twee jaar is er kinderopvang. Voor peuters is er een speciaal peuterprogramma. En voor kinderen van vier tot acht jaar is er een interactief kinderprogramma met toneel, muziek en workshops.

Aansluitend bij de Week van de Opvoeding is het thema van de dag Hand in hand. Hoe kun je samen bouwen aan een fijn gezin? Hoe geef je elkaar een helpende hand? En hoe blijf je aan Gods hand lopen? Er is een plenair seminar waarin je wordt meegenomen in de verschillende rollen van vaders en moeders in het gezin.

De organisatie is in handen van stichting Generatio (generaties met elkaar verbinden), stichting Maak ze sterk (kinderen en jongeren weerbaarder maken) en Opwekking-Timotheüs (geloofsopvoeding van kinderen).

Klik hier meer voor informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI