Jezus: Schitterend!

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ook deze zomer organiseert Near East Ministry weer de Reveilweken, de geloofsopbouwende conferentie voor jong en oud. Centraal staat de verbondenheid met Israël en de Joodse wortels van het christelijk geloof. Er zijn grote samenkomsten en meetings in kleinere groepen.

Het thema is dit jaar Jezus: schitterend! Vanuit de brief aan de Efeziërs gaan de deelnemers ontdekken hoe schitteren veelkleurig jezus Christus is. Hij is de Zoon van God, de Koning van de wereld, de Messias van Israël. Wat betekent het om met Hem te leven?

Het programma voor volwassenen start elke ochtend met stille tijd in kleine groepen. Daarna is er plenaire bijbelstudie. In de middag zijn we seminars of workshops en ‘s avonds is er weer een plenaire samenkomst.
Er is een apart programma voor jongvolwassenen, tieners en kinderen.

Tot de sprekers behoren dit jaar Wim Hoddenbagh (Royal Mission), Henk Stoorvogel (Vierde Musketier), Otto de Bruijne (programma- en theatermaker), Gijs Lammerts van Bueren (voorganger en oud-directeur NEM), Michaël Wittocx (bijbelleraar) en Oscar Lohuis (bijbelleraar).

Er zijn opnieuw drie Reveilweken. Week 1 van 22 t/m 28 juli (Voorthuizen), week 2 van 29 juli t/m 4 augustus (Voorthuizen) en week 3 van 5 t/m 12 augustus (Ambt Delden).

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. En hier kan je het complete programma voor volwassenen en voor kinderen/jongeren vinden.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI