#IMPACT-conferentie 2024

Voor de 22e keer wordt in de week voor de zomervakantie de jongerenconferentie #IMPACT gehouden.
Na in 2022 het thema Child of Love te hebben gehad en in 2023 het thema We want the Truth, is dit jaar het thema The next step.
Dit is een logisch vervolg op de thema’s van de voorgaande jaren. Child of Love: Wie ben ik? We want the Truth: Wie is God?  Met het thema van 2024 gaan we aan de slag met als vraag: Wat is de volgende stap (next step) in mijn wandeling samen met God?
De dagthema’s zijn Waar sta je nu?, Waar wil je heen? en Wat is jouw volgende stap?

De conferentie is een mooi moment om in de eigen omgeving het geloof te verdiepen. Welke volgende stap zou jij willen zetten in je geloofsleven? Wat heb jij nodig of waar heb je misschien wel behoefte aan? Waar wil jij in leren en verder groeien? Waar ben je klaar voor? Tijdens de conferentie gaan we aan de slag met deze vragen.

Op donderdag en vrijdag zijn er workshops en is er sport en spel. Op zaterdagmiddag is er een outreach. Op alle avonden is er ‘s avonds een dienst met een spreker. Donderdag: Gilbert Thera (leider Youth.Opwekking), vrijdag: Remy Splinter (voorganger/jongerenwerker De Meerkerk)en zaterdag Daniëlle Rebel-Boeve (voorganger Mozaiek036).

De conferentie start dit jaar op donderdag, omdat we onze ontmoetingen meer intensiever willen inzetten en de tijd die jij wilt investeren beter willen benutten.

Locatie: gebouw Shelter-Haarlem, Eksterlaan 1 in Haarlem
Tijdstip: donderdag 18 juli (8:30 uur) t/m zaterdag 20 juli (21:00 uur)

Klik hier om jezelf of je  jongerengroep aan te melden voor deze conferentie.

 

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI