30
september
02:42

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Met Pasen viert de kerk de opstanding van Jezus Christus uit de dood. In de veertig dagen daaraan voorafgaand wordt uitgebreid stil gestaan bij het leven, het lijden en sterven van Jezus.

De kerken in Haarlem hebben ook een programma opgesteld waaraan elke Haarlemmer, of uit een buurgemeente, kan deelnemen. Vanaf 1 maart is er elke middag (behalve op zondag) om 12.30 uur een korte samenkomst in de Groenmarktkerk, Nieuwe Groenmarkt 14 in Haarlem. Elke woensdag wordt die bijeenkomst geleid door een bekende Haarlemmer.

In de Paasnacht van zaterdag 15 april is er vanaf middernacht een paaswake in de Groenmarktkerk. Hier vanuit start ook de Versla de nacht. Dit is een spannende ontdekkingsreis door het centrum van de stad voor jongeren vanaf 15 jaar.  Het is een reis vol verhalen en ontmoetingen, inclusief een bezoek aan het Corrie ten Boomhuis.

Op Paasmorgen zondag 16 april is er om 6.30 uur de ontmoeting Wie zoek je op de begraafplaats aan de Kleverparklaan, alwaar het paasverhaal tot leven komt.

Klik hier voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
1 maart 2017
Tijd:
12:30 - 13:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://kerkhaarlem.nl