Graceland Festival 2022

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Graceland Festival is een plek waar je elkaar kan ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg bent met jezelf, met je naaste, met de wereld en met God. Waar je kan genieten van kunst en muziek en vernieuwd kan worden in je denken. Waar je jezelf mag zijn, met al je gekkigheid en al je vragen. God is groot genoeg om met iedereen aan het werk te gaan. Het thema is Heel de Wereld.

Met dit thema gaan alle zintuigen open voor hoe de wereld is gevuld met een rijkdom aan culturen en diversiteit. Hoe prachtig complex is het leven op deze planeet en hoe is iedereen, dichtbij en ver weg, met elkaar verbonden? Heel de wereld staat ook voor het ‘helen’ van de wereld: Hoe kan onze planeet genezing vinden en wat is daarvoor nodig?

Het festival biedt een podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, rustgevende meditatie en kleine kunst en vindt plaats op een glooiend natuurterrein.

Klik hier voor meer informatie, het programma en aanmelding.

Graceland heeft voor de komende drie jaar (2022 – 2024) het woord ‘Heel’ leidend gemaakt. Het festival moet elk jaar opnieuw een plek van genade zijn. Genade als eenheid en genade als heelwording, de twee betekenissen van het woord ‘heel’. Het woord verwijst ook naar het besef dat alles in het heelal verbonden is onder, in en door God. Tegelijkertijd verwijst het naar heelwording, genezing en verbinding. Dit alles vindt zijn grond in de meest basale Joodse geloofsbelijdenis: Hoor Israël, de Here uw God is één. In deze drieslag zijn de  jaarthema’s Heel de Wereld, Heel de Mens en Heel de Tijd. Lees meer hierover in deze blog.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI