Graceland Festival 2021

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Graceland Festival is een plek waar je elkaar kan ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg bent met jezelf, met je naaste, met de wereld en met God. Waar je kan genieten van kunst en muziek en vernieuwd kan worden in je denken. Waar je jezelf mag zijn, met al je gekkigheid en al je vragen. God is groot genoeg om met iedereen aan het werk te gaan. Het thema is Het Grote Feest.
Het festival biedt een podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, rustgevende meditatie en kleine kunst en vindt plaats op een glooiend natuurterrein.

In verband met de laatste coronamaatregelen van de regering gaat het festival nu definitief door in drie afzonderlijke festivaldagen:
vrijdag 20 augustus en zaterdag 21 augustus en een indoorfestivaldag op zaterdag 29 januari 2022. Op zondag 22 augustus is iedereen welkom bij de viering.

Mocht de regering op 13 augustus bekend maken dat meerdaagse evenementen wel zijn toegestaan, dan zal het Graceland festival op donderdag 19 augustus starten en volgt er op zondag 22 augustus nog een compleet programma. Alleen dan is kamperen ook toegestaan.

Graceland wordt vaak vergeleken met het ‘oude’ Flevofestival, dat in 1978 startte en tot 2012 jaarlijks meer dan tienduizend liefhebbers trok.

Klik hier voor het programma, alle coronamaatregelen en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI