Global Leadership Summit 2022

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

We leven in een wereld waar de ene crisis nog niet voorbij is of de volgende lijkt zich alweer aan te dienen. ‘We hebben meer leiderschap nodig’, wordt op veel plekken gezegd. Maar wat is leiderschap, en wanneer doe je het goed? En hoe blijf je staande en jezelf ontwikkelen? Serieuze vragen, die door veel mensen gesteld worden.

De Global Leadership Summit (GLS) is bedoeld voor jou, of je nu een ervaren leider bent of net begint aan je leiderschapsreis. Vanuit een Bijbels perspectief op leiderschap word je twee dagen meegenomen door een grote diversiteit aan sprekers uit diverse sectoren van de maatschappij. Het thema is Geef stem aan je visie of wel The Future is Now, Voice your Vision. Maak gebruik van de kwaliteiten van elke generatie.

Dit jaar zijn de vijf overall thema’s gedurende de sessies:
* Werk aan harmonie in je team.
* Versterk je persoonlijke en professionele relaties.
* Maak gebruik van de kwaliteiten van elke generatie.
* Grijp de kans, in elke situatie.
* Herken een fris geluid in je organisatie.

De thema’s die aan de orde komen inspireren je om, juist nu, creatief maar ook kritisch te kijken naar onze organisaties, onze processen en niet in de laatste plaats naar onszelf. We krijgen allemaal te maken met veranderingen en deze kunnen behoorlijk verstorend zijn. Deze tijd vraagt om proactief en visionair leiderschap. Daarom doet wie je bent als leider ertoe. Of je nu een kerk als oudste, diaken, jongerenwerker, kinderwerker of zangleider vertegenwoordigt, of je werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, of je studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten. Kies voor groei en ontwikkeling want ‘iedereen wint als een leider zich ontwikkelt’.

Tijdens de GLS luister je naar toespraken met thema’s als persoonlijk leiderschap, het belang van empathie, en samenwerken. Hoe verander je de ‘soundtrack’ in je organisatie en hoe focus je op de juiste dingen?

Klik hier voor meer informatie over het thema, de sprekers en om je aan te melden.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI