Gezamenlijke dienst 9 oktober 2016

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Een groot feest wordt het op zondag 9 oktober in Sporthal Kennemerland! Met meer dan 2.000 gelovigen uit Haarlem en omgeving gaan we vieren dat we een sterke God hebben. Met veel muziek, een groot koor, indringende getuigenissen en een krachtige preek. Voor kinderen is er een apart programma. Iedereen is welkom!

 


 

Krachtig leven

Daar verlangen we naar. En we krijgen het volop als we op weg gaan met God. Als we het bekende achter ons durven te laten en gaan naar de plek waar Hij ons brengt. God belooft ons dat Hij onze handen elke dag zal vullen met alles wat we nodig hebben om een krachtig leven te leiden. Hij geeft genoeg vrede, liefde, hoop en genade om met handenvol uit te delen aan de mensen om ons heen.

 

[button id=”” style=”border” class=”” align=”center” link=”https://gelovenindestad.nl/wp-content/uploads/2016/09/Krachtig_leven_4_weken_rond_de_GIDSdienst.pdf” linkTarget=”_self” bgColor=”accent1″ hover_color=”accent1″ font=”20″ icon=”file-pdf” icon_placement=”left” icon_color=”accent1″]Download hier de dagelijkse overdenkingen in aanloop naar de dienst[/button]

 
 


9 oktober, 10.00 uur, Sporthal Kennemerland.


[/column]

Getuigenis: Sahar: ‘’Ja, ik geloof’’
Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI