Gebedsevent ‘Bekleed met Zijn mantel’

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Het Huis van Gebed Haarlem organiseert van zondag 20 november t/m donderdag 24 november een vijfdaags gebedsevenement met als thema:

Bekleed met Zijn mantel

Hij deed mij het kleed van de bevrijding aan, hulde mij in de mantel van de gerechtigheid (Jes. 61:10).

Wie ik? Ja jij! Waarom ik? 

Omdat de Heer zegt: “Jullie zijn een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk dat God zich tot Zijn eigendom maakte, om de grote daden te verkondigen van Hem, die jou uit de duisternis geroepen heeft tot Zijn wonderbaar licht.” (naar 1 Petrus 2:9)

Christus, onze Koning en Hogepriester, roept ons op het koninklijk priesterschap op te nemen. Hij heeft ons daartoe bekleed met Zijn mantel. Hij heeft jou uitgekozen om van invloed te zijn op de plek die Hij jou gegeven heeft. Die plek kan je eigen leven zijn, maar ook jouw gezin, je werk of je bediening. Ben jij beschikbaar? Hij roept ons allereerst op tot gebed en intimiteit met Hem om vervolgens in beweging te komen. 

Daarom geven we je van 20 t/m 24 november, vijf dagen lang, de mogelijkheid om te komen bidden in onze creatief ingerichte gebedsruimte in de Fonteinkerk, waar jij alleen of met meer mensen in gebed kan gaan. Je kunt hier een gebedsuur reserveren:

 https://signup.24-7prayer.com/signup/abe0a2/ 

Daarnaast komen er tijdens dit gebedsevent vaste momenten op verschillende locaties waar we samen gaan bidden voor de zorg, het onderwijs, families, ondernemers, gelovigen, media, kunst & entertainment en voor de overheid. Gebieden waar jij en wij allen van invloed mogen zijn in gebed en waar wij bekleed zijn met Zijn mantel.

Lukt het je overdag niet om te bidden? De nachten zijn vrij! Mensen voor je kunnen ervan getuigen hoe bijzonder deze nachtelijke uren bij God zijn. Schrijf je dus snel in.

Op zoek naar de promotiematerialen? Klik HIER voor materialen

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI