Gebedsconferentie ‘When we pray…’

Vrijdagavond 22 en zaterdag 23 maart organiseren re:connect en Huis van Gebed Haarlem een conferentie met als thema ‘Gebed’. De vrijdagavond is voor alle jongeren uit Haarlem en omgeving. Dan zal James Aladiran uit Manchester spreken. Op zaterdagochtend spreekt James opnieuw en op zaterdagmiddag zijn er verschillende workshops rondom onderwijs over gebed. Op zaterdagavond is er een gebedsviering met verschillende kerkelijk leiders uit Haarlem.

Datum: vrijdagvond 22 en zaterdag 23 maart 2024

Tijden: vrijdag: inloop 19.30 uur, start 20.00 uur; zaterdag: inloop 9.30 uur, start 10.00 uur.

Locatie: Groenmarktkerk, Nieuwe Groenmarkt 14 in Haarlem

Spreker: James Aladiran

Hoe ziet de conferentie eruit?

  • Vrijdagavond start de conferentie met een YOUTH EVENT. We willen de jongeren uit Haarlem en omgeving echt uit nodigen om een beweging van God in hun hart te ervaren. Het wordt een feest, met veel diepgang in de Bijbel. James zal tijdens deze avond spreken.
  • Zaterdagochtend is er een dienst met James. Met een woord over gebed en aanbidding starten we de dag en openen we ons hart. Hierna is er een lunch (bij het ticket inbegrepen).
  • Na de lunch zijn er twee workshop rondes met verschillende thema’s. Allerlei sprekers uit Nederland komen naar Haarlem om onderwijs te geven over gebed. Na de workshops volgt de lunch (bij het ticket inbegrepen).
  • Zaterdagavond hebben we de NIGHT OF PRAYER genoemd. James zal kort spreken, waarna verschillende kerkelijk leiders uit Haarlem een gebed uitspreken. Aanbidding en gebed zullen elkaar afwisselen.

Kosten

De kosten voor de conferentie zijn:

  • 0 tot 18 jaar – gratis
  • 18 tot 25 jaar – € 25,-
  • vanaf 25 jaar – € 49,50

De avonden zijn gratis toegankelijk. Er is wel een moment van collecte tijdens de avonddiensten. Mochten de kosten een probleem zijn, dan horen we dat graag. Geld mag nooit een reden zijn dat je er niet bij kan zijn.

Registreer je ticket hier

Download de promotiematerialen hier

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI