Fear Not – EOJD 2017

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Het christelijke jongerenevenement de EO-Jongerendag is aan de 43ste editie toe. Voor jongeren een dag vol muziek, ontmoeting en gebed. Ook zijn er inspirerende toespraken en getuigenissen.

Dit jaar is het thema Fear not. Een actueel thema in een tijd waarin terreurdreiging, klimaatverandering en oorlog het nieuws bepalen. Maar ook op persoonlijk niveau kennen we angst: bang om er niet bij te behoren, bang om mensen van dichtbij te verliezen of bang om voor altijd alleen te blijven. Jezus roept die angst een halt toe en zegt “Vrees niet!”
Met dit thema worden de jongeren aangemoedigd om – ook in tijden van angst – te vertrouwen op God. Hij is bij je en biedt je een hoopvolle toekomst.

Er zijn optredens van de Canadese rockband Hawk Nelson (hun boodschap: God gebruikt je voor iets moois en Hij is voor je en niet tegen je), het Amerikaanse electronic dance duo Capital Kings (hun boodschap: God is het centrum van ons leven en iedereen moet Hem kennen), de Britse singer-songwriter Philippa Hanna (haar boodschap: iedereen heeft te maken met uitdagingen in het leven, maar er blijft hoop tijdens alle tegenslagen), de Ierse folk worshipband Rend Collective (hun boodschap: om God echt te kunnen ontmoeten is er een hart van aanbidding nodig) en de BEAM Worshipband. Spreker is Lindz West, frontman van de Britse band LZ7 (zijn boodschap: in de Bijbel komt na angst altijd de belofte van God, de zekerheid dat Hij altijd bij je is).
Naast het reguliere programma is er een speciaal programma met workshops voor jeugdleiders en jongerenwerkers.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI