Evangelisatietraining

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ben jij of ken jij iemand die graag wil (leren) evangeliseren?
Elke maand organiseert Beach Mission in samenwerking met een lokale kerk een evangelisatieactie om mensen in het uitgaansgebied met Jezus in verbinding te brengen.

Op 13 januari 2023 organiseert Beach Mission ‘s avonds weer een evangelisatietraining in Haarlem in samenwerking met de Levend Woord Gemeente, Paul Krugerkade 6.
Er wordt gestart met een heerlijke maaltijd, daarna is er aanbidding en vervolgens krijgen de deelnemers een praktische training.  Rond 22 uur gaan de deelnemers  het uitgaansleven van Haarlem in om jongeren met het goede nieuws over Jezus te bereiken! Dit zal tot ca. 00.30 uur gebeuren.

Heb je interesse om deel te nemen? Mail dan naar noordwest@beachmission.org of stuur een appje naar 06-57336972.

Beach Mission is een interkerkelijke zendingsorganisatie en organiseert evangelisatiereizen naar Europese badplaatsen waar veel jongeren op strandvakantie gaan. Deelnemers bieden jongeren in de uitgaansgebieden hulp, gebed en een luisterend oor. Zij en gaan het gesprek aan over hun geloof in- en hun relatie met Jezus Christus. Op 17 juni 2023 organiseren ze een teamdag. Beach Mission is onderdeel van het internationale ROC Angels.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI