EOJD 2018

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Zaterdag 26 mei is het weer zo ver: de 44e EO-Jongerendag. Het thema is Walk on water. Een dag vol muziek, ontmoeting, aanbidding en toerusting voor jongeren. Met optredens van onder andere For King & Country (liedjes vol persoonlijke verhalen) en Matt Redman (bekend van het lied 10.000 redenen).

Jezus nodigt je uit om met Hem Een dag vol muziek, ontmoeting, aanbidding en toerusting voor jongeren. Jezus nodigt je uit om met Hem te wandelen, of dat nou over een zandpad, op tegels of op het water is. Hij is er bij als jij de volgende stappen zet. Hoe hard we ook falen, hij houdt van ons.
Misschien zijn de golven in jouw leven op dit moment te hoog en is vertrouwen ver te zoeken. Misschien laat je je vertrouwde schuitje achter en verhuis je naar een gevaarlijke buurt. Misschien loop je op water om – de kou trotserend – een fotoshoot te maken. Misschien kan je door jouw omstandigheden niet anders dan vertrouwen. Maar of je nou bibberend van angst in je bootje zit, danst op het water of met een nat pak in een schuitje zit: Jezus komt over het water naar jou toe.

Zo is het ook hoofspreekster Miriam Swaffield (29) uit Engeland vergaan. Op haar veertiende is ze voor het eerst uit de boot gestapt en is haar geloof op school gaan delen. “Ik had het gevoel dat God me vroeg: “Vertrouw je mij voldoende?”, zegt ze hierover. “Uit de boot stappen en je laten leiden door Gos is moeilijk. Ik probeer elke dag Jezus te volgen. Je zorgen maken om morgen heeft geen zin. Wat doen we vandaag? Daar gaat het om!”

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI