‘Een kist vol dromen’-tour

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Iwan en Rebekka Sahertian trekken met Worship Church dit jaar het land door met als thema Een kist vol dromen. Met een 15-koppige band en koor willen ze Jezus’ naam verhogen en Zijn Geest de ruimte geven omĀ  helend en herstellend werk te doen. Samen met de bezoekers willen ze uitzien naar de dromen die God voor een ieder van ons heeft klaarliggen.

Vorig jaar had Iwan corona en werd hij vier weken in coma gehouden. In die periode had Iwan een bijzondere ervaring. God nam hem mee naar een plek waar Hij duidelijk tot hem sprak over de dromen, gaven en talenten die God hem had toevertrouwd. God sprak hem streng toe: “Ga je daar nog iets mee doen of moet ik het onder de anderen verdelen?”. Hierna werd Iwan weer wakker met dankbaarheid en met een visioen van een kist vol dromen op zijn netvlies. Door de diepten van 2021 heen, zagen Iwan en Rebekka Gods kracht zichtbaar worden en vond er een genezend werk plaats. God is nog niet klaar en daarom gaan ze in 2022 op aanbiddingstour.

Zaterdagavond 30 april doet deze tour Alkmaar aan. Volgende week kun je op onze website een getuigenis van Petra Brussee tijdens deze tour lezen.

Klik hier voor meer informatie en voor gratis kaartreservering.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI