Don Moen & Paul Baloche

Zowel Don Moen als Paul Baloche hebben een grote impact gehad op aanbiddingsmuziek wereldwijd. Breng dank aan de Eeuwige (331), God wijst mij een weg (429), Meer dan ooit (544) en Schijn met uw licht in mijn hart, Heer (559) zijn slechts enkele van de liederen die deze twee Amerikaanse aanbiddingsleiders hebben geschreven en die in de Opwekkingsbundel zijn opgenomen.

Op zondagavond 10 maart komen ze voor het eerst gezamenlijk naar Nederland voor een concert in De Basiliek in Veenendaal. Ze worden daar begeleid door een volledige band en een projectkoor van The Choir Company.
Beide aanbiddingsleiders noemen Nederland hun ‘tweede thuis’ door de vele concerten die ze hier afzonderlijk hebben gegeven.

Zowel Don Moen als Paul Baloche brachten al een vernieuwend geluid in aanbiddingsmuziek eind jaren ’80 en begin jaren ’90.
Don Moen schreef liederen met een karakteristieke stijl en aanpak (eenvoudige, herkenbare teksten) die veel gelovigen deed kennis maken met een verfrissende golf aanbiddingsmuziek. Paul Baloche zorgde voor een bezielde beleving in de muziek.

Klik hier voor meer informatie en voor kaartreservering.

Datum: zondag 10 maart om 20 uur
Locatie: De Basiliek in Veenendaal

 

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI