29
september
11:52

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Soren Kierkegaard zei: ‘De liefde is wat zij doet – en zij doet wat zij is.’ Gods liefde kan ons hart en leven transformeren en zijn liefde door ons heen kan onze omgeving veranderen.
Het thema is dan ook Wat de liefde doet.

Op 28 januari organiseert de 4e Musketier voor de zesde keer een mannen event. Jaar na jaar zien ze Gods zegenende en veranderende kracht tijdens de 4M events. Door de kleinschaliger opzet geloven ze ‘dichter op de man’ te kunnen komen, en zo samen echt een aantal cruciale stappen te kunnen zetten. Het event zal daarmee voor elke aanwezige een enorme impact hebben voor 2017.  Ja, dit event is de beste manier om jouw nieuwe jaar te beginnen!

Dit keer wordt het event in een intieme sfeer in een schitterend klooster gehouden. De nieuwe opzet geeft 4M de gelegenheid om met alle aanwezigen meer een ‘reis’ te kunnen maken die leidt tot daadwerkelijke verandering en aanscherping. Ze zien uit naar een machtige werking van Gods Geest.

Eén van de sprekers is Ben Tiggelaar. Op het event zullen een aantal foodtrucks aanwezig zijn, waar eten gekocht kan worden.

Informatie en aanmelding via https://de4emusketier.nl/event/aanmelden.

4m_event_2017

Gegevens

Datum:
28 januari 2017
Tijd:
14:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
4de Musketier