Concert Christian Verwoerd t.b.v. Haarlemse zendeling

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Helaas is dit concert door de organisator geannuleerd. Lees hier meer hierover.

Zendingsorganisatie OMF (Overseas Missionary Fellowship) organiseert in samenwerking met Christian Verwoerd & Band op 30 oktober in Haarlem een concert rondom de thema’s zending en aanbidding. Het thema van het concert is “Alles begint met aanbidding”. Tijdens het concert zullen verbindende teksten en beelden iets laten horen en zien van Gods hart voor de volken.

Christian Verwoerd is een bekende zanger en liedjesschrijver die zowel lofprijs- en aanbiddingsnummers ten gehore brengt, maar ook verhalende liederen met een boodschap.
Wij zijn gemaakt om God te kennen en aanbidden. Aanbidding geeft God de eer die Hem toekomt en ons diepe vreugde. Het leert ons zien op Jezus en Hem de centrale plek in ons leven te geven. Dit is óók het verlangen van God voor alle mensen die nu nog niet van Hem hebben gehoord. Het ultieme doel van zending is aanbidding. Zending is niet het doel. Zending is nodig omdat de aanbidding ontbreekt waar men de Naam van Jezus nog niet kent.

Klik hier voor het bestellen van toegangskaarten.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het thuisfrontteam van Ed (pseudoniem). Hij wordt binnenkort uitgezonden naar Azië.
Mail voor eventuele betrokkenheid bij deze missie naar het Thuisfrontteam Ed.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI