Cleansing Stream basiscursus

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Je bent ooit tot geloof gekomen, kort, lang of al heel lang geleden; je wilt totale vernieuwing, herstel en daar waar nodig een doorbraak. Je wilt Jezus volgen in alle facetten van je leven, maar je blijft ‘hangen’. Waar zit de wortel? Wat zijn de blokkades? Waar moet je ‘hervormd’ worden in je denken?┬áIn deze cursus krijg je handvatten die je echt kunnen helpen!

Cleansing Stream gaat uit van het principe dat ‘genezing en bevrijding’ op zich geen doel is, maar dat het ingebed moet zijn in discipelschap voor blijvende vrijheid in Christus. Daarom bestaat deze cursus uit vier maandelijkse bijeenkomsten op zaterdagochtend (10 tot 12.30 uur) met een programma dat het proces van discipelschap ondersteunt. Tussendoor werk je uit een werkmap met dagelijkse opdrachten (met o.a. een Bijbelleesrooster), beluister je twaalf opbouwende studies (mp3-downloads) en lees je aanbevolen literatuur. In deze periode wordt je begeleid door een aantal deskundige mensen uit Haarlemse kerken.
Hierna volgt er een retraite van twee dagen, waarin voor iedere deelnemer in een respect- en liefdevolle atmosfeer wordt gebeden voor genezing en bevrijding voor tal van aspecten van het leven. Verder is er veel aanbidding en zijn er onderwijsblokken.
Na de retraite volgen nog enkele bijeenkomsten in Haarlem/Heemstede om de laatste module van de cursus gezamenlijk door te nemen. Doel hiervan is om de koninkrijksprincipes te verankeren, de wil te sterken en ‘het huis te vullen’.

Module 1: Wandel in de Geest.
Module 2: Toewijding
Module 3: Spreek woorden van leven
Module 4: Herstel en bevrijding
Module 5: Jaag naar het doel
Klik hier voor een aantal getuigenissen van mensen die de cursus al gevolgd hebben.

Deze cursus start op zaterdagochtend 1 februari. De vervolgochtenden zijn op 29 februari, 28 maart en 25 april. De eerste twee in Heemstede en de laatste twee in Haarlem Noord. Het retraiteweekend is op 15 en 16 mei in Ambt Delden.

Mail met Yvonne voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI