Christelijke tussenjaarbeurs

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

In verband met het coronavirus geannuleerd.

Op zaterdag 28 maart 2020 vindt de eerste christelijke tussenjaarbeurs plaats. Zes christelijke organisaties hebben hiertoe het initiatief genomen. Doel is om jongeren wegwijs te maken in het bestaande aanbod. Jeugdwerkdeskundige Martine Versteeg van Missie Nederland zal het belang van een tussenjaar toelichten. Elke organisatie is met een stand aanwezig en er zijn (oud-)studenten beschikbaar voor vragen.

Steeds meer jongeren kiezen voor een tussenjaar. De organiserende partijen bieden allemaal een vorm van onderwijs dat gericht is op persoonlijke vorming en geloofsontwikkeling. “Op de christelijke tussenjaarbeurs krijgen de organisaties de gelegenheid om naar eigen kleur en invulling te presenteren dat ze vanuit een gezamenlijke missie jongeren willen toerusten om als christen in de samenleving te staan. Jongeren kunnen ervoor kiezen om een jaar te reizen of te werken. Echter het vormingsaspect dat via onderwijs wordt geboden lijkt vandaag de dag steeds noodzakelijker. We hopen met deze beurs dat signaal af te geven.”

Deze tussenjaarbeurs is een samenwerking tussen de in Haarlem bekende Rotsvast Bijbelschool (Jan de Haan) en Foundation 4 Life (Pieter Zwart) alsmede Youth for Christ, Youth With A Mission, de Evangelische Hogeschool en de Wittenberg.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI