BusinessConnect met Wouter de Vos

Op maandagavond 24 juni organiseert re:connect al weer de laatste avond van dit seizoen voor ondernemers en kerkleiders uit Haarlem e.o. Het doel van deze BusinessConnect-avonden is  ontmoeting, inspiratie en activatie. Deze avond zal Wouter de Vos, leider van 4M en voorheen Athletes in Action, komen spreken. Wouter is iemand die helemaal aangaat op leiderschap, hij ademt leiderschap. en daar ook graag over spreekt en deelt. Henk Stoorvogel noemt Wouter een van de beste leiders  die hij kent.

Ontmoeting
Eten verbindt, dat is iets wat we eigenlijk allemaal weten. Daarom willen we de avond starten met een heerlijke gezamenlijke maaltijd in een ontspannen setting. Om tijdens het eten elkaar te ontmoeten en elkaar (beter) te leren kennen.
Inspiratie
We geloven dat God spreekt door Zijn Woord, onze harten raakt tijdens momenten van gebed en dat Hij soms ook spreekt door het verhaal van een ander. Daarom nodigen wij ook iedere avond weer iemand die leeft met Jezus en vanuit dat leven ons wil inspireren. Dit keer is dat dus Wouter de Vos. Hij zal spreken over persoonlijk leiderschap. Het is een ding om een organisatie of bedrijf te leiden, maar hoe geef je leiding aan misschien wel de lastigste persoon in je leven, namelijk jezelf.
Activatie
We willen niet alleen geïnspireerd naar huis gaan, maar ook geactiveerd. Daarom hebben we Wouter gevraagd om ons niet alleen te inspireren, maar aan het eind van zijn input ons uit te dagen door iets met ons te delen. Hetzij een uitdaging, een probleem of een nood die hij ziet binnen onze maatschappij. Wij willen er dan binnen onze lokale context over na denken en ervoor bidden en wie weet kunnen we, wanneer we de handen ineenslaan als kerkleiders en ondernemers, een deel van het antwoord zijn voor de vraag die wij gepresenteerd krijgen.

Locatie: Restaurant Parck, Frederikspark 2 in Haarlem
Tijdstip:  maandagavond 24 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Kosten: € 65 per persoon incl. een drie-gangendiner en drinken

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI