29
september
05:41

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gezien de maatregelen rondom het coronavirus vanuit de overheid zijn al onze bijeenkomsten met meer dan 100 mensen afgelast. Ook het landelijk missionair evenement Blik naar buiten gaat niet door.

Hoe kan de kerk anno 2020 van betekenis zijn?

Vrijdag 13 maart spreekt tijdens het symposium Blik naar buiten de Amsterdamse stadspredikant Tim Vreugdenhil over de nieuwste trends en ontwikkelingen op missionair gebied. Voorganger en missionair specialist Janneke Nijboer vertelt welk verschil pioniersplekken nu echt in de praktijk maken. Projectleider Nelleke Plomp praat ons bij over de onstuimige groei van kliederkerken en programmaleider Kees van Ekris neemt ons mee in de vraag of ook in het ‘gewone’ een bepaalde missionaire kracht zit. Na de lunch is er keuze uit elf verdiepende workshops.

Wat zijn de trends in Nederland en wat kunnen we daar als kerk mee? Klopt het dat sommige pioniersplekken echt van levensbelang zijn voor hun bezoekers? Heeft God ons pionieren wel nodig?  Blijft ‘het geheim Gods’ nog wel bewaard in al die nieuwe vormen? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod op dit symposium.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Gegevens

Datum:
13 maart 2020
Tijd:
11:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,