Tim Quispel: “Onder een koude sterrenhemel liet God zichzelf heel duidelijk zien aan deze mensen.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Regelmatig krijgt Tim Quispel kans om van Jezus te getuigen.

‘‘In de week voor Kerst liep ik door Heemskerk. Ik was God aan het danken voor de mooie plaats waar ik woon en aan het bidden voor een doorbraak van Zijn Koninkrijk in deze stad. Ik merkte dat er meer en meer liefde voor Heemskerk en haar bewoners in mij kwam. Op de terugweg kwam ik langs twee strak naast elkaar geparkeerde auto’s met de ramen open en lui die aan het chillen waren.

Na een ‘hoi’ vanaf mijn kant ontstonden er wat grappen over en weer. Ondanks de kou was het ijs gebroken. Al snel ging ik de diepte in door over Gods Liefde te beginnen. Dat leverde flink wat vragen vanaf hun kant op. Een concrete vraag van de man uit de linker auto was of ik Gods stem echt kon horen. Ik kreeg volop de gelegenheid getuigenissen uit m’n leven en waarheden uit de Bijbel te delen.

In de rechter auto werd gevraagd voor gebed voor hun moeder die lichamelijke klachten had. In vrijmoedigheid heb ik genezing uitgesproken. Na dit gebed kreeg ik het op m’n hart om voor de man in de linker auto te bidden. Terwijl ik bad kreeg ik een woord van kennis. Ik dankte God hardop voor de droom van deze man om een eigen bedrijf op te gaan zetten. Na het ‘amen’ keek hij me met grote ogen aan. Hoe ik dat wist? De gelegenheid om nog meer van het evangelie te delen. Onder een koude sterrenhemel liet God zichzelf heel duidelijk zien aan deze drie mensen. Thuis had ik zelf tijd nodig om te bevatten wat er was gebeurd.’’

Tim is coach en spreker bij Crowns, een organisatie die trainingen geeft om dagelijks te getuigen van Jezus. Ga naar de website voor meer informatie.

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI