30
september
01:46

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Half januari start er vanuit de Fonteinkerk een intensieve tienweekse Bijbelstudie van Beth Moore. Drie vrouwengroepen gaan nadenken over het leven van David, een man naar Gods hart. Het worden ook verwenmomenten want is er tijd voor jezelf, er is een warme kop thee met wat lekkers, een fijne sfeer en de Bijbel gaat open. Maar de studie levert ook wat op: een verdiept geloof, verrassend veel nieuwe Bijbelkennis en mooie gesprekken met elkaar.

David heeft in zijn leven veel meegemaakt en dat kunnen we in ons leven herkennen: twijfel, verleiding, verlies en familieproblemen. Maar zijn hart bleef  in alles helemaal aan God toegewijd, en naar zo’n hart gaan de deelnemers op zoek.

Beth Moore (www.bethmoore.nl) is een Amerikaans bijbelleraar en schrijfer. Tijdens de bijeenkomsten wordt een dvd bekeken en je kracht een prachtig werkboek met daarin per week vijf lessen.

Er komen drie groepen met elk maximaal tien vrouwen. Maandagavond (19 – 22 uur), woensdagochtend en vrijdag (9 – 12 uur). Informatie en aanmelden via bethmoorehaarlem@gmail.com.

beth-moore

beth-moore-boek

Gegevens

Datum:
16 januari 2017
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
Fonteinkerk