AIA Familyevent

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op zondag 24 april 2022 organiseert Athletes in Action het AIA Family Event. Dit is een event voor iedereen die van sport én Jezus houdt! Bovendien is dit het moment om andere AIA’ers vanuit het land te ontmoeten, nieuwe inspiratie op te doen en van elkaar te horen welke impact het werk van AIA heeft op de verschillende plaatsen waar AIA actief is.

Het AIA Family Event is een dag vol inspiratie en sportieve uitdaging voor iedereen die onderdeel is of wil zijn van de sportieve beweging van sport en geloof. Inspirerende sprekers en bijzondere gastoptredens zorgen ervoor dat je weer aangemoedigd en opgebouwd naar huis gaat.

Het event start met een dienst waarin we God grootmaken onder leiding van de band InSalvation. Ook denken we met elkaar na over het thema Audience of the One. Spreker is o.a. de oud-Ajaxied Eyong Enoh. Verder is er een optreden van de rapper IJsbreker en zijn er vertegenwoordigers van Ballers in God, een beweging voor christelijke voetballers.

Uiteraard is er ruimte om te sporten (voetbal, basketbal of volleybal) of je kunt tijdens twee rondeskiezen uit verschillende workshops. Jongeren kunnen daarbij kiezen uit kickboksen, dansen, freerunnen of bootcamp. Voor ouderen is er de AIA Experience (info over AIA) en de workshop geloofsopvoeding.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI