4M Event

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

It aint over… till it’s over.

Zaterdag 4 maart is er weer een 4M in De Basiliek in Veenendaal. Het belooft een schitterende dag met muziek, inspiratie, dialoog, humor en seminars voor iedere man te worden. Neem dus je vrienden, buurman, collega of familieleden mee.

Wees moedig en sterk…. makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als het lijkt dat je oneindig moedig en sterk moet zijn. Als de stormen niet stoppen. Al jaren worden we opgeschrikt door crisis na crisis. De pandemie, energie, oorlog en inflatie. En nieuwsflash: Na deze crisis komt er nog een. En nog een. En nog een. Wereldwijd en in je persoonlijke leven.
Maar er is hoop, want ook in de dalen schijnt de zon. Samen gaan we de strijd van hoop aan. Dwars door de stormen heen. Het event wordt een schitterende dag die niet alleen inspireert, maar juist aanvuurt.

Sorekers zijn o.a. Wouter de Vos en Henk Stoorvogel. Aanbidding is er o.l.v. Dwight Dissels, William Wixley (Oden van Salomo) en Julian Goedhart. The Barefoot Dutchman Azortgt voor de inspiratie en TimZingt voor de comedy. Verder zijn er seminars van o.s. Shelton Telesford, Cocky Drost  en Eugene Poppe.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI