Engelenproject

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ook dit jaar wil Hart voor Velserbroek en Hart voor IJmuiden in de vier weken voor Kerst wat warmte, liefde en aandacht verspreiden met het engelenproject. Met dit project worden mensen, die zich hebben opgegeven als ‘kerstengel’, gekoppeld aan iemand die om wat voor reden dan ook wel wat extra aandacht kan gebruiken. De engel komt in de periode voor Kerst vier maal langs om anoniem een verrassing te brengen, bijvoorbeeld een mooie kaart, iets lekkers of een kleinigheidje.

Doe jij ook mee als kerstengel? Geef je dan snel op bij Willemien. Je krijgt dan een adres waar je anoniem iemand vier keer verrast.
En denk ook eens na wie jij een verrassing gunt. Iemand die het moeilijk heeft (gehad) of iemand die altijd voor een ander klaar staat en die je een verrassing gunt. Namen en adressen mag je aan Willemien doorgeven.

Het engelenproject vindt in Velserbroek en IJmuiden plaats. Als je daarbuiten woont mag je je natuurlijk ook opgeven als ‘engel’. Wil je iemand opgeven voor een verrassing, dan moet die persoon wel in Velserbroek of IJmuiden wonen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI