Door dik en dun

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Door dik en dun, vriendschap vieren! Dat is het thema van de christelijke kinderboekenmaand 2018. De christelijke boekhandels (waaronder de Bijbel In) organiseren in oktober voor de 24e keer de deze maand. Als je iemand door dik en dun steunt, help je hem of haar in goede en slechte tijden. Een goede vriendschap is goud waard. De wetenschap dat je altijd bij de ander kan aankloppen, wat er zich ook voordoet of hoe je je ook voelt, maakt vriendschap zo bijzonder.

Traditiegetrouw verschijnen er dan drie nieuwe actieboeken en een nieuwe cd van Oké4Kids.
Voor de onderbouw (vanaf ca. 4 jaar) is dat het prentenboek Voor mijn allerbeste vriend, geschreven door Willemijn de Weerd en geïllustreerd door Marieke ten Berge.
Het themaboek voor de middenbouw (6-9 jaar) is Superklas!, geschreven door Janny den Besten.
Voor de bovenbouw (9-12 jaar) is dat De Majesteit van het BelangRijk, geschreven door Anke van de Pol.
De cd Door dik en dun bevat tien liedjes rondom thema’s als vriendschap, geven is beter dan hebben, en nooit alleen zijn. In de loop der jaren zijn er al meer dan 400.000 cd’s in de Oké4Kids serie verkocht.

Deze en vele andere boeken, Bijbels en studiemateriaal vind je dus ook bij de Bijbel-In in Haarlem. Kijk daar bijvoorbeeld eens naar de HSV-Notitiebijbel, een schrijfbijbel met ruimte voor extra notities, die de afgelopen maand is verschenen.
Neem dan gelijk de CRIDZ boekenkrant mee, een magazine met bijdragen van kinderen over hun beste vriend of hun lievelingsauteur en een recept voor een vriendschapstaart. Je kunt er ook de nieuwste Lees en Luister ophalen. Het thema van dit magazine is Groei. Stilstand is achteruitgang, maar stilstaan en tijd nemen voor God zorgt juist voor vooruitgang, voor verdieping!

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI