Micha Reckers: “Bij elk jongerenevent is God aan het werk!”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Twee jaar lang heeft Micha Reckers op een van de boten van Operatie Mobilisatie gewoond en gewerkt. Begin dit jaar kwam hij weer terug in IJmuiden, maar hij wist nog niet wat zijn vervolgstappen zouden zijn. Daarom wilde hij zich nuttig maken met vrijwilligerswerk: iets betekenen voor de jongeren uit de omgeving. Micha nam plaats in het kernteam van de #IMPACT-Jongerenconferentie en werd verantwoordelijk voor het toerustingsprogramma. In deze functie houdt hij zich bezig met de invulling van de workshops en het schrijven van het stille-tijd-materiaal.

“In de voorbereidingen geniet ik er echt van om te zien wat God tijdens de conferentie wil doen. Ik geloof oprecht dat iedere keer dat er en jongerenevent wordt georganiseerd, Hij aan het werk is en iets nieuws wilt doen!
Ik heb God in de voorbereidingen ervaren doordat we hem elke keer aan het begin van de vergadering in gebed opzochten. Het is waardevol om zo onze focus naar God te verleggen. Ook hebben we onze verwachtingen over de conferentie uitgesproken. Daarin proef je iets van wat God wil gaan doen en dat Hij aan het werk is. Op die momenten zoek je samen naar Hem en mag je iets van Zijn leiding in de organisatie ervaren. Zo voel ik iets mee van wat er in Zijn hart leeft. Het is bijzonder om dat te mogen ervaren en om te zetten naar iets praktisch.

Ik hoop dat de jongeren tijdens de #IMPACT-Jongerenconferentie open staan voor wat God tegen ze wil zeggen. Dat ze dieper in hun geloof mogen duiken en hun relatie met Hem mogen verdiepen.”

De #IMPACT-Jongerenconferentie is een jaarlijkse interkerkelijke conferentie met onderwijs, ontmoeting en spel voor jongeren van 15 t/m 23 jaar uit Haarlem en omgeving.  Dit jaar is de conferentie er van 13 t/m 16 juli. Ga voor meer informatie naar www.gelovenindestad.nl/impact.

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI