De lijdensweek voor Pasen noemen we vaak de Stille Week. Hierin vallen bekende dagen als Witte Donderdag en Goede Vrijdag. Om die reden hebben we het soms ook over de Goede Week. Lees op deze pagina van de EO meer over deze week.

Een aantal kerken in Haarlem hebben in deze week dagelijks een korte dienst.

De Kerk van de Nazarener en Nehemia komen van maandag t/m Goede Vrijdag samen in het gebouw van de Kerk van de Nazarener, Zijlweg 218. Deze diensten zijn er van 19.30 – 20 uur. Er is ook een livestream, klik hier.

De Goede Herderkerk houdt van 19.30 – 20 uur korte vieringen van maandag t/m zaterdag in hun eigen kerk, Rechthuisstraat 3. Het thema is ‘Wie is Jezus?’. De dienst op Goede Vrijdag duurt een uur. Er is ook een livestream, klik hier.

Het Open Huis houdt deze week een week van bidden en vasten met als thema ‘Samen sterk’ met lezingen uit Johannes 14 t/m 19. Elke avond is er in de Prof. Boumanstraat 1 van 20 tot 21 uur een viering  waarin wordt gebeden, gedeeld en God wordt aanbeden.

Ook PG Immanuel heeft deze week van maandag t/m vrijdag een gebedsuur van 20 tot 21 uur in de Medanstraat 32. Het thema is ‘Op weg naar Gods blijdschap’, mede uit Psalm 51 vers 14.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: