Daniël op de schaatsen voor The Message Nederland

Een ijskoude uitdaging van meer dan 100 km met als doel meer Mates on a Mission. Dat was de reden dat teamleider Daniël ter Maten van The Message Nederland in Zweden de ijzers ondergebonden heeft. Een Mate for a Mission is iemand die het werk van The Message financieel wil ondersteunen en hiervoor wil meebidden.

De opbrengst van deze actie draagt bovendien bij om het team van The Message NL uit te kunnen breiden. Zo hoopt Daniël binnenkort ook een nieuwe ‘mate’ als collega te kunnen verwelkomen. Minimaal net zo belangrijk is de uitbreiding van gebed, doordat steeds meer mensen betrokken raken bij het delen van Jezus´ liefde aan jongeren en mensen in kwetsbare posities. En dit allemaal in samenwerking met de lokale kerken!

Meer dan genoeg redenen dus om het ijs op te gaan voor een stevige uitdaging! Maandag 26 februari was het zover. God had Daniël gezegend met een mooie dag; niet teveel wind en temperaturen net onder het vriespunt. Op een paar mindere stukken na, was de ijsvloer van het Zweedse meer Storsjön ook heel behoorlijk. Na de aanmoedigingen bij de start, elke 10 km wat eten en drinken en vooral veel aanmoedigende berichtjes op zijn mobiel later, kon Daniël de finishlijn passeren met de gps-meter op 102 km.
De opbrengst is niet alleen het prachtige bedrag van € 2875,- , maar ook veel meer betrokken en biddende ‘mates’. Super dankbaar voor dit alles!
En hoewel de actie inmiddels voorbij is, kan je nog steeds Mate on a Mission worden. Klik hier voor meer informatie.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI