BusinessConnect voor ondernemers en kerkleiders

1e editie van BusinessConnect was een groot succes.

Op 25 september kwam in De Haven van Zandvoort een groep van 20 ondernemers en kerkleiders bij elkaar voor de 1e editie van BusinessConnect. Dit initiatief, dat georganiseerd wordt door re:connect, is bedoeld om de verbinding tussen ondernemers en kerkleiders in Haarlem te versterken. Door samen op te trekken, willen we Gods Koninkrijk zichtbaarder maken in de stad. Vanuit ondernemers komen veel ideeën en oplossingen. Kerkleiders brengen geestelijke leiderschap en pastorale visie mee. Door die twee talenten met elkaar te combineren kunnen we elkaar versterken als handen en voeten van Jezus.
Ontmoeting

De 1e editie stond in het teken van ontmoeting. Onder het genot van een heerlijk diner, leerden we elkaar kennen en ontstonden er al snel mooie gesprekken. Don Ceder van de ChristenUnie was uit Den Haag gekomen om ons te inspireren. Hij deelde over zijn leven voordat hij de politiek in ging. Hij deelde zijn passie om onrecht recht te zetten en dat werkte zeer aanstekelijk. Hij daagde ons uit om na te denken over hoe wij, als ondernemers en kerkleiders, onze omgeving kunnen beïnvloeden met rechtvaardigheid en liefde. Daarna gingen we met elkaar hierover in gesprek.
We kijken terug op een super mooie avond. Een deelnemer zei: ‘Een ieder heeft talenten, gaven, tijd, gebed, financiën, materialen en kennis maar niemand heeft alles, dus als we dit samenbrengen kunnen we Gods Koninkrijk groter maken.’

Emmie van Halder
Op 20 november is de 2e editie van BusinessConnect. Dan verwelkomen we Emmie van Halder. Emmie is een serial entrepreneur, die haar eerste bedrijf startte toen zij 25 was. Over de jaren heeft ze een flink aantal bedrijven opgezet en verkocht. De laatste jaren richt ze zich op impact gedreven bedrijven als angel investor, fundraiser en strategisch adviseur. O.a. bij een AI platform voor Afrikaanse talen, een water purificatie bedrijf en een medische start-up. Zij heeft veel ervaring in het ophalen van funding, in crowdfunding en in subsidie trajecten. De missie staat altijd centraal: het bedrijf moet goed zijn voor de mensheid. In haar persoonlijk leven en werk is het haar ambitie om iedereen die zij tegenkomt een stukje dichter bij Jezus te brengen.

Ga voor meer informatie naar www.reconnect.cc/businessconnect. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

En verder…
We kijken ernaar uit om een seizoen lang op te trekken met deze prachtige groep kerkleiders en ondernemers. Uiteraard kun je ook nu nog aansluiten als je de 1e editie hebt gemist. De volgende avonden staat gepland op maandag 20 november, maandag 8 april 2024 en maandag 24 juni 2024. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 bezoeken we elkaar de Global Leadership Summit in Veenendaal.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI