Bijbelschool: e-learning of blended learning

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Hij heeft ons liefgehad en ons van onze zonden gewassen in  Zijn bloed. Hij maakte ons tot koningen en priesters voor God. (Openbaring 1:5-6)

Een nieuw seizoen staat voor de deur. Vaak een mooi moment om weer eens te ontdekken dat je relatie met God impact heeft op je hele leven of hoe je die persoonlijke relatie vormgeeft. Een periode van bewust investeren in geestelijke groei. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Het voordeel van online leren is een besparing van reistijd en het gemak om alles vanuit huis te volgen. Bovendien is het lesgeld veel lager.

De VrijZijn Bijbelschool biedt deze online aan in twee varianten. Bij de eerste variant (e-learning) volg je in je eigen tempo de 28 lessen, neem je aan 4 webinars deel en krijg je op 2 zaterdagen fysiek les. Bij de tweede variant (blended learning) volg je de online-lessen verspreid over het jaar en kom je negen keer samen in een regiogroep. Als deelnemers ontvang je ook toegang tot het al het digitale lesmateriaal.

Royal Mission biedt een online een discipelschapstraject van 20 lessen in een jaar aan onder de naam ‘Groei-jaar’. Je gaat in je eigen tijd en op je eigen tempo met de lessen aan de slag.
Zij bieden ook een online Kinderwerkopleiding aan, alsmede online groeicursussen.

Volg je liever alleen fysiek les, kijk dan eens naar Godcentre Bijbelschool waar je op 34 dinsdagavonden en 5 zaterdagen in Voorschoten les krijgt. Bij het Kingdom Life College in Rotterdam kan je op 10 zaterdagen de School of Worship volgen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI