Bijbel tot Oudjaar aantrekkelijk geprijsd

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Ik schrik ervan hoe weinig Bijbelkennis mensen soms hebben. Ik zou zo graag zien dat mensen het Bijbellezen niet zien als een verplichting, maar het ervaren als een verlangen om zo God beter te leren kennen.” 

Het Bijbelgenootschap gelooft dat de kerk de plek is waar mensen kunnen ontdekken wat de Bijbel voor hen kan betekenen. Waar het Woord van God klinkt, bezongen en uitgediept wordt. In elk facet van het (kerkelijk) leven kan de Bijbel inspireren. Daarom is het mooi als het Bijbellezen een impuls kan krijgen.
De Bijbel die generaties kan verbinden is de NBV21, de Bijbel voor de kerk van de 21e eeuw. Deze vertaling brengt je dicht bij het Woord van God, ademt eerbied en zorgvuldigheid en is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Tot en met 31 december 2022 is de uitgave beschikbaar voor een actieprijs op de standaardeditie van de NBV21 (van € 38,- voor € 28,-). Tegen deze prijs kan je die Bijbel aanschaffen bij de Bijbel In of rechtstreeks bij het Bijbelgenootschap.

Er is niet één manier van Bijbellezen die bij iedereen past of die voor iedereen geschikt is. Er zijn allerlei verschillende manieren. Individueel of gezamenlijk, meditatief of creatief, schrijvend of luisterend, studerend of zingend. En er is geen goed of fout. Het is de kunst om uit te vinden wat op dit moment in je leven bij jou past. Lees hier meer over manieren van Bijbellezen.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI