Voor mensen die niet zelf een maaltijd kunnen of willen maken, starten SMAAKHaarlem en de Antonius Gemeenschap gezamenlijk met een maaltijd bezorgservice. Direct na de Pasen wordt op dinsdag en vrijdag een heerlijke dagverse maaltijd verzorgd voor maar € 5,00 per persoon.

En hoewel we weten dat er niets boven samen eten in de buurtkeukens gaat, is het nuttigen van een gezonde maaltijd op zichzelf natuurlijk ook heel belangrijk!
De maaltijden worden elke dag met liefde bereid, zorgvuldig verpakt en einde van de dag bij u bezorgd. Helaas lukt het nu nog niet om de maaltijd warm bij u af te leveren, maar we zorgen ervoor dat er uitleg bij zit hoe de maaltijd kan worden opgewarmd.

Bestellen doet u hier of u kunt bellen met (023) 20 50 216. Graag de bestelling een dag van tevoren doorgeven, voor 16.00uur. U kunt betalen door het overmaken van € 5 naar bankrekeningnummer NL27 INGB 0007784075 t.n.v. Antonius Gemeenschap, onder vermelding van uw naam en besteldatum.
Mocht dit toch lastig voor u zijn, neemt u dan even contact met ons op dan maken we graag een andere afspraak. Helaas is het vanwege alle hygiëne en veiligheidsmaatregelen niet mogelijk om contant te betalen.

Deze maaltijdservice is nieuw voor ons en zal ongetwijfeld niet direct vlekkeloos verlopen. Maar wij hebben er in ieder geval zin in om voor u te koken en wij vragen dan ook begrip en mogelijk wat geduld in deze opstartfase.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van de gerechten, geef dan uw e-mailadres aan ons door.

De Antonius Gemeenschap is een vrijwilligersorganisatie die zich op allerlei wijze inzet voor de kwetsbare mens en de droom van vrede. Eén van haar kernactiviteiten zijn buurtkeukens voor ouderen onder de titel Antonius Kookt.

SmaakHaarlem, het lunchcafé van het Lotus College, gesitueerd in de Waarderpolder, begeleidt jongeren met een verstandelijke beperking naar een horeca-diploma.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: