Droom jij er altijd al van om mee te zingen in een echt gospelkoor? Dan is dit je kans! re:connect Kerstnacht 2019 zoekt mensen die op zondag 22 december in de kleine zaal van de Philharmonie willen meezingen. Ook als je niet meer naar de kerk gaat maar wel van zingen houdt, mag je zeker meedoen. Deze oproep is voor iedereen die zich niet langer in de badkamer wil verstoppen met zijn of haar zangkunsten.

Vanaf 17 oktober tot kerst wordt er iedere donderdagavond geoefend. Het koor wordt professioneel geleid door Eveline Leijdekkers. Zij gaat er alles aan doen om van de gemixte groep zangers een waar Haarlems Gospelkoor te creëren. Met één doel: een fantastische performance neerzetten op 22 december! Go tell it on the mountain, that Jesus Christ is born!

We hopen dat op deze manier  zoveel mogelijk mensen het verhaal van Jezus, onze Redder, horen. Dat Hij naar de wereld kwam voor iedereen! Waarom we al eeuwenlang de geboorte, het sterven en de opstanding vieren van deze bijzondere Koning. En dat allemaal door de ogen van Maria.

Er worden heel gevarieerde nummers ingestudeerd, van Whitney Houston tot Kirk Franklin. Het koor vertelt samen met het theaterspel het verhaal dat wij graag willen delen met kerst: de boodschap van Jezus!

Zing je mee of wil je meer informatie? Klik dan hier en bedenk dat er een gelimiteerd aantal plekken is.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: