Veertig dagen voor Pasen

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Veertig dagen voor Pasen. Dat start op 1 maart. Voor veel christenen is dit een tijd van bezinnen, stilstaan, maar ook een tijd van beleven.
Een ieder leeft op zijn of haar manier toe naar Pasen, het centrale feest van de christelijke kerk, het feest van bevrijding en het nieuwe leven! Voor de een is dit de vasten- of lijdenstijd. Hij bereidt zich voor op de lijdenstijd van Jezus en doet dit door middel van vasten, in welke vorm dan ook (onthouden van bepaalde gewoontes als gebruik van sociale media, alcohol, snoep, etc.). Voor de ander draait het om het wonder van het kruis. Hij beleeft Pasen in veertig dagen en gaat op zoek naar de zeven wonderen van het kruis.

Tear en Timothëus Kinderwerk geven samen een veertigdagenkalender uit. Het inspireert volgens de makers om vanuit de Bijbel op te staan tegen armoede en onrecht. Naast de kalender is er gesprekmateriaal voor tieneravonden en kringen.
Klik hier voor meer informatie.

Vrij Zijn biedt vanaf 1 maart dagelijkse overdenkingen om je mee te voeren naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in jouw leven kunnen plaatsvinden. In die overdenkingen ontdek je hoe  Jezus op volmaakte wijze zijn leven voor jou heeft gegeven.
Klik hier voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI